Tietosuojalausunto

Kiitos kiinnostuksestasi sivustoa castrol.com/fi kohtaan. Sivustosta vastaava yritys on: 

Nordic Lubricants AB
Nordic Lubricants AB, Hemvärnsgatan 9, 17154 Solna, Sweden
Registrerat i Sverige: 556030-0443

Suhtaudumme tietosuojaasi erittäin vakavasti. Sen vuoksi haluamme sinun tuntevan käytäntömme, joiden mukaisesti käsittelemme tietojasi. Käytäntömme esitellään tässä tietosuojalausunnossa. 

Tämä verkkosivusto sisältää useita BP:n yhtiöiden, tuotteiden ja palvelujen alasivustoja, joilla voi olla omat tietosuojalausuntonsa. Tutustu niihin vieraillessasi kyseisillä alasivustoilla.

Milloin keräämme henkilötietojasi

Jos otat meihin yhteyttä, pyydämme sinulta tiettyjä henkilötietoja, joita tarvitsemme asiasi käsittelyyn. Näiden tietojen antaminen on täysin vapaaehtoista.

Kun otat meihin yhteyttä, tarvitsemme aktiivista hyväksyntääsi, jotta voimme käsitellä asiasi.

Jos henkilötietojen keräämiseen käyttämämme lomake sisältää mahdollisuuden vapaavalintaisten lisätietojen antamiseen, pyydämme kyseisiä lisätietoja siksi, että uskomme niiden auttavan sinulle tarjottavan palvelun parantamisessa. Sinun ei tarvitse antaa tietoja vastoin tahtoasi.

Keräämme henkilötietoja myös käyttämällä evästeitä, joista voit lukea lisätietoja alta.

Sivuston liikennetiedot ja evästeet

Kun vierailit tällä sivustolla ensimmäisen kerran, sinua pyydettiin (ilmoitusbannerissa) hyväksymään evästeiden ja muiden samankaltaisten tekniikoiden käyttömme. Haluamme nyt kertoa, mitä tähän käyttöön sisältyy.

Jos tarvitset tietoja siitä, mitä evästeet ja muut samankaltaiset tekniikat ovat, siirry seuraavalle kolmannen osapuolen verkkosivustolle: www.allaboutcookies.org

Kuten monet muut sivustot, käytämme evästeitä useisiin eri tarkoituksiin. Keräämme näiden tekniikoiden avulla tietoja laitteistostasi ja siitä, miten käytät sivustoamme.

Nämä tiedot auttavat meitä seuraavilla tavoilla:

•    Voimme kehittää sivustomme sisältöä ja toimintoja analysoimalla, missä, millaisilla laitteilla ja miten sivustoamme käytetään. Lisäksi analysoimme kävijämääriämme ja sitä, mitä kautta käyttäjät saapuvat sivustollemme.

•    Voimme muistaa sinut palatessasi sivustollemme. Tällöin tiedämme, mitä evästebannereita, kyselyitä tai sisältöversioita (sivuston sisällön ollessa testattavana) sinulle on jo näytetty.

Jos haluat poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet tai estää evästeiden tallentamisen jatkossa, tutustu verkkoselaimesi käyttöohjeisiin. Jos estät evästeet, et voi käyttää joitakin tämän sivuston toimintoja.

Kenen kanssa jaamme henkilötietosi ja mihin ne lähetetään?

Kaikki tälle sivustolle lähetettävät henkilötiedot suojataan salaustekniikalla. Voimme säilyttää henkilötietojasi tai lähettää niitä muille BP-yhtiöille eri puolilla maailmaa. Kun toimimme näin, noudatamme konsernin sisäisiä sitovia sääntöjä (Binding Corporate Rules). Ne takaavat, että tietoja suojataan riittävällä tasolla niiden kaikissa fyysisissä säilytyspaikoissa.

Meillä on oikeus luovuttaa tietojasi, kun lainsäädännön noudattaminen edellyttää sitä. Lisäksi meillä on oikeus luovuttaa tietojasi, kun uskomme, että oikeuksiemme suojaaminen ja/tai oikeusmenettelyn, oikeuden määräyksen, säätelevän tahon pyynnön tai muun oikeudellisen prosessin, jossa BP on osallisena, mukainen toiminta edellyttää sitä. Jos yrityksemme otetaan haltuun, myydään tai ostetaan, voimme luovuttaa henkilötietosi yrityksen uudelle (tai tulevalle) omistajalle.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi vain siihen asti, että olemme käyttäneet niitä siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Sen jälkeen estämme tunnistamisesi niiden perusteella tai poistamme ne.

Jos otat meihin yhteyttä, poistamme viestisi tai estämme tunnistamisesi niiden perusteella, kun asiasi on käsitelty.

Oikeutesi, valitukset ja yhteyden ottaminen meihin

Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi ja pyytää niiden oikaisua tai poistamista milloin tahansa.

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä kysymyksiä tai huolia, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteessa GDPREurope@castrol.com.

Jos asut Euroopan unionin alueella, sinulla on myös oikeus ilmoittaa tietosuojaongelmasta kyseessä olevan EU-maan kansalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suosittelemme kuitenkin, että otat sen sijaan meihin yhteyttä yllä olevan sähköpostiosoitteen kautta. Näin voimme ratkaista ongelmasi käyttämällä BP:n konsernin sisäisten sitovien sääntöjen mukaista ja EU:n hyväksymää menettelyä.

Kolmansien osapuolten sivustot, joille sivustollamme on linkkejä

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Tämä tietosuojalausunto ei koske kyseisiä kolmansien osapuolten sivustoja. 

Suosittelemme sinua lukemaan muiden käyttämiesi sivustojen tietosuojalausunnot, sillä niiden tietosuojakäytännöt voivat erota omistamme, emmekä voi hyväksyä vastuuta niistä.

Tietosuojalausuntoon tehtävät muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojalausuntoa, ja suosittelemme, että tarkistat mahdolliset muutokset ajoittain. 

Tämä lausunto päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2018.