1. ALOITUSSIVU
  2. Castrolin 125-vuotisjuhla
  3. Castrol 125:n tietosuojalausunto

TIETOSUOJALAUSUNTO – CASTROLIN 125-VUOTISKAMPANJA – KÄYTETTÄVÄKSI ISOSSA-BRITANNIASSA JA IRLANNISSA

Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan, keitä me olemme, mitä tietoja keräämme sinusta, kuinka käytämme niitä, kenen kanssa jaamme tietoja, käsittelyn oikeudellinen peruste ja kuinka kauan säilytämme tietojasi Castrolin 125-vuotisjuhlakampanjaan osallistumiseesi liittyen.

 

TIETOJA REKISTERINPITÄJÄSTÄ


Lubricants UK Limited, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chertsey Road, Sunbury On Thames, Middlesex, TW16 7BP (”Castrol”, ”me” tai ”meitä”), on vastuussa Castrolin 125-vuotiskampanjaa varten Castrolin verkkosivuston kautta käsiteltävistä henkilötiedoista, mukaan lukien kilpailu. 


HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ


Keräämme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Henkilötietojasi kerätään ja käytetään vain

(i) kilpailun hallinnointitarkoituksiin

(ii) yhteydenottoihin sinuun, jos voitat palkinnon,

(iii) luvallasi tulevaan markkinointiviestintään.


Tukeudumme sopimuksen täyttämisen tarkoituksiin (i) ja (ii) ja käyttötarkoitukseen antamaasi suostumukseen (iii) rekisteröintilomakkeen ja tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla tilauksen peruutuslinkkiä, joka on jokaisen Castrol-sähköpostiviestin lopussa, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GDPREurope@Castrol.com.

 

EVÄSTETIEDOT


Käytämme evästeitä (ja vastaavia tekniikoita, kuten verkkojäljitteitä, pikseleitä, tunnisteita ja JavaScriptiä) kerätäksemme verkkosivuston käyttöösi liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi, jotta voimme kirjata vierailusi verkkosivustollemme. Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistakin selainevästeistä tai ilmoittamaan, kun evästeitä asetetaan tai käytetään. Jos poistat evästeet käytöstä tai kieltäydyt niistä, huomaa, että jotkin tämän kampanjasivuston osat eivät ehkä enää ole käytettävissä tai eivät toimi oikein. Voit lukea lisätietoja evästeistä siirtymällä kolmannen osapuolen verkkosivustolle www.allaboutcookies.org.


HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJAT


Henkilötietojasi voidaan luovuttaa ulkopuolisille palveluntarjoajille, joiden kanssa toimimme yhteistyössä, kilpailun hallinnointitarkoituksiin ja Castrolin sähköpostiviestien lähettämistä varten, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Luovutuksiin puolestamme toimiville kolmannen osapuolen palveluntarjoajille sovelletaan sopimuslausekkeita sen varmistamiseksi, että kolmansilla osapuolilla on käytössään asianmukaiset tekniset ja organisatoriset yksityisyyden- ja tietoturvasuojaukset. Kopio näistä lausekkeista on saatavilla pyynnöstä.


Pidätämme myös oikeuden luovuttaa henkilötietojasi, kun laki vaatii meitä tekemään niin, tai kun luovuttamista tarvitaan oikeuksiemme suojeluun ja/tai oikeudenkäynnin, oikeuden päätöksen, sääntelyviranomaisen pyynnön tai minkä tahansa muun bp:hen tai Castroliin kohdistuvan oikeusprosessin vaatimusten täyttämiseksi. Edellä mainittu oikeus sisältää soveltuvin osin velvollisuutemme noudattaa paikallisen mainontastandardiviranomaisen vaatimusta julkaista tai asettaa pyynnöstä saataville palkinnon voittajien nimet ja maakunnat. Tällainen luovutus tapahtuu ehtojemme mukaisesti, eikä se sisällä muuta tietoa kuin voittajan etu- ja sukunimen ja maakunnan.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ETA-MAIDEN ULKOPUOLELLE


Castrol voi luovuttaa henkilötietojasi muille BP-toimijoille, jotka voivat sijaita ETA-alueen ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa tietosi pidetään jatkuvasti suojattuina BP:n henkilötietojen siirtoa koskevan kattavan, joustavan ja maailmanlaajuisen vaatimustenmukaisuuskehyksen puitteissa, jossa sovelletaan asianmukaisia toimenpiteitä ja suojatoimia (mukaan lukien EU:n mallisopimuslausekkeita) sen varmistamiseksi, että henkilötietosi on suojattu sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.


SÄILYTYSAIKA


Henkilötietojen säilytysaika vaihtelee sen mukaan, mihin tarkoitukseen niitä käytetään. Laskemme säilytysajan sen mukaan, kuinka kauan henkilötietoja tarvitaan (a) tässä tietosuojalausunnossa kuvattujen käyttötarkoitusten täyttämiseen, (b) sääntelyviranomaisten, ammattijärjestöjen tai järjestöjen vaatimien tai suosittelemien määräaikojen täyttämiseen, (c) sovellettavien lakien, oikeudellisten säilyttämisvaatimusten ja muiden lakisääteisten velvoitteiden (mukaan lukien sopimusvelvoitteet) noudattamiseen ja (d) pyyntöjesi noudattamiseen.

 

TIEDONSAANTIOIKEUS JA TIETOJEN OIKAISEMINEN JA POISTAMINEN

 

Sinulla on kaikki alla määritetyt oikeudet:

  • Pääsy henkilötietoihisi. Tarvittaessa sinulla on oikeus saada kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Sinusta säilyttämiemme henkilötietojen korjaaminen. Voit pyytää meitä korjaamaan hallussamme olevat puutteellisia tai virheellisiä sinua koskevia tietoja, vaikka meidän on ehkä vahvistettava meille antamiesi uusien tietojen paikkansapitävyys. On tärkeää, että sinusta säilyttämämme henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja ajantasaisia.
  • Henkilötietojesi poistaminen. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietoja, jos meillä ei ole pakottavaa syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, kun olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi kieltäytyä käsittelystä (katso alla), kun olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai kun meidän on poistettava henkilötietosi lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.
  •  Tiettyjen henkilötietojesi siirtäminen sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Kun tämä oikeus on voimassa, annamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.
  • Suostumuksen peruuttaminen. Peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Ilmoitamme sinulle asiasta, kun peruutat suostumuksesi.
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Olemme sitoutuneet tekemään kanssasi yhteistyötä saadaksemme oikeudenmukaisen ratkaisun kaikkiin valituksiin, jotka liittyvät tietojesi käyttöömme. Voit tehdä valituksen tietosuojatiimeillemme (mukaan lukien asiaankuuluvat tietosuojavastaavat) käyttämällä alla olevaa sähköpostiosoitetta.

Jos haluat käyttää muita tietosuojaoikeuksiasi, ota yhteyttä osoitteeseen GDPREurope@Castrol.com

 

MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJALAUSUNTOON

 

Tarkistamme tämän tietosuojalausunnon säännöllisesti ja saatamme muuttaa sitä ajoittain. Tämä tietosuojalausunto on päivitetty viimeksi kesäkuussa 2024.