IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

  1. ALOITUSSIVU
  2. AUTOJEN MOOTTORIÖLJYT JA NESTEET
  3. CASTROL-MOOTTORITAKUU
  4. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietoja rekisterinpitäjästä

Castrol Limited, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Technology Centre, Whitchurch Hill, Pangbourne, Reading RG8 7QR, Yhdistynyt kuningaskunta (rekisteröintinumero 00149435), on vastuussa tietojesi keräämisestä.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Rekisteröityminen Castrol-moottoritakuun verkkosivustolla on täysin vapaaehtoista. Siinä määrin kuin rekisteröidyt, tukeudumme siihen, että annat aktiivisesti suostumuksesi antamiesi henkilötietojen käsittelylle tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti.

Castrolin tai Castrol-moottoritakuuportaalin keräämiin henkilötietoihin kuuluvat nimesi ja yhteystietosi sekä autosi rekisterinumero, ajomäärä, merkki ja malli.

Henkilötietojasi käytetään vain seuraaviin tarkoituksiin: takuun tarjoaminen, takuun oikeutuksen arviointi ja yhteyden ottaminen sinuun liittyen Castrolin muihin tuotteisiin ja/tai palveluihin, jos olet antanut suostumuksesi tähän. Katso lisätietoja alta osiosta ”Suoramarkkinointi”.

Jos korvausvaatimus tehdään, BP voi myös pyytää skannauksia tai valokuvia ajoneuvosi huoltolaskusta sekä kappaleet ajoneuvosi huoltotiedoista ja/tai omistustodistuksesta.

Lopuksi, jos päätät ottaa meihin yhteyttä verkkosivustollamme olevalla yhteydenottolomakkeella, sinua pyydetään lähettämään rajattu määrä henkilötietoja, jotka tarvitaan, että voimme käsitellä pyyntösi.

Suoramarkkinointi

BP voi lähettää sinulle sähköpostilla markkinointiviestintää rekisteröinnin yhteydessä antamiesi markkinointivalintojen mukaisesti. Jos et enää halua vastaanottaa tällaista viestintää, toimi kunkin markkinointiviestin lopussa annettujen kieltäytymisohjeiden mukaisesti.

Henkilötietojen vastaanottajat

Castrol-moottoritakuun tietokannan ja portaalin toimintaa ja ylläpitoa varten Castrol käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajien palveluita. Nämä kolmannet osapuolet saattavat saada pääsyn henkilötietoihisi (esim. kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat teknistä tukea, käsittelevät korvausvaatimuksia puolestamme ja lähettävät markkinointiviestejä, jos olet antanut siihen suostumuksen). Kun käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajan/-tarjoajien palveluita, henkilötietojasi jaetaan vain ja ainoastaan tarvittaessa ja tässä tapauksessa kolmas osapuoli toimii vain ohjeidemme mukaisesti ja soveltaen sopimuksessa vaadittuja tietoturvamenetelmiä. Soveltuvien lakien mukaisesti voit pyytää nähdä kappaleen asianmukaisista sopimuslausekkeista, joiden nojalla henkilötietojasi suojataan.

Varaamme oikeuden luovuttaa henkilötietojasi, kun laki vaatii meitä tekemään niin, tai kun luovuttamista tarvitaan oikeuksiemme suojeluun ja/tai oikeudenkäynnin, oikeuden päätöksen, sääntelyviranomaisen pyynnön tai minkä tahansa muun Castrolia koskevan oikeusprosessin vaatimusten täyttämiseksi.

Henkilötietojen siirtäminen Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Castrol voi luovuttaa henkilötietojasi muille BP-toimijoille, jotka voivat sijaita ETA:n ulkopuolella. Tällaisessa tapauksessa tietosi suojataan edelleen jatkuvasti BP:n yritystä koskevien sitovien sääntöjen mukaisesti. Nämä säännöt takaavat riittävän tietosuojan kautta koko BP-ryhmän.

Kun BP:n henkilötietojen käsittelijät siirtävät henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, tällaiseen siirtoon sovelletaan asianmukaisia suojatoimenpiteitä, jotka voivat olla Euroopan komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita.

Evästeet ja sivuston käyntitiedot

Palvelimet (jotka voivat sijaita ETA:n ulkopuolella) kirjaavat automaattisesti lokiin tietoja käynnistäsi tällä verkkosivustolla IP-osoitteesi perusteella. Nämä tiedot voidaan kirjata lokiin käyttämällä evästeitä tai samankaltaisia teknologioita.


Castrol käyttää näitä tietoja voidakseen nähdä, missä verkkosivustoa käytetään kautta maailman ja tarjotakseen saumattoman kattavuuden.

Tämä verkkosivusto käyttää vain ensimmäisen osapuolen evästeitä. Nämä evästeet tarvitaan sivuston perustoiminnallisuutta varten, kuten toimintasi seuraamiseen, kun siirryt yhdeltä sivulta toiselle, ja ne ovat siksi aina käytössä.

Jos haluat poistaa evästeitä tai estää niiden tallentamisen tietokoneellesi, katso lisätietoja verkkoselaimesi ohjevalikosta. Evästeiden estäminen heikentää verkkosivuston toiminnallisuutta.

Voit lukea lisätietoja evästeistä ja samankaltaisista teknologioista siirtymällä kolmannen osapuolen verkkosivustolle www.allaboutcookies.org.

Säilytysaika

Tietojasi säilytetään vain niin pitkään kuin takuusi on voimassa, ja ne poistetaan viipymättä sen jälkeen.

Jos olet antanut suostumuksesi markkinaviestinnän vastaanottamiseen, säilytämme vain sähköpostisi ja nimesi siihen asti, että kieltäydyt tällaisesta viestinnästä tai pyydät tietojesi poistamista.

Tiedonsaantioikeus ja tietojen oikaiseminen ja poistaminen

Sisäisten käytäntöjemme mukaisesti voit pyytää saada meiltä pääsyn sinua koskeviin henkilötietoihin, joita käsittelemme. Jos haluat saada pääsyn henkilötietoihisi, ota yhteyttä osoitteeseen GDPREurope@castrol.com tai käytä Castrol-moottoritakuun verkkosivustolla olevaa lomaketta. Sinulla on myös oikeus pyytää, että sinua koskevat puutteelliset tai virheelliset tiedot oikaistaan.

Jos olet EU:ssa, sinulla on myös oikeus ilmoittaa tietosuojaan liittyvästä huolenaiheesta asianmukaisen EU-maan tietosuojaviranomaiselle. Pyydämme kuitenkin, että harkitset EU:n hyväksymän, yritystä koskevien sitovien sääntöjen (nämä ovat julkisesti saatavilla verkossa) mukaisen BP:n valitusten ratkaisumekanismin käyttämistä.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Tämä tietosuojalausunto päivitettiin viimeksi 29. elokuuta 2018.